De Kraai Book PDF, EPUB Download & Read Online Free

Leerling van de kraai

Leerling van de kraai

Author:
Publisher: Lemniscaat Publishers
ISBN: 9056377124
Pages: 408
Year: 2005
Als in 793 de Noormannen een aanval doen op een dorp in Engeland worden Jack en zijn kleine zusje gevangen genomen. Gelukkig weet Jack iets van magie. Vanaf ca. 12 jaar.
De Nachtegaal en de Kraai

De Nachtegaal en de Kraai

Author: Wivine Decoster , Felix de Jong
Publisher: Maklu
ISBN: 9044131214
Pages: 276
Year: 2013-10-10
Wie de stem intens gebruikt, ervaart hoe sterk en hoe fijn ze de mondelinge communicatie kan regelen en beïnvloeden. Dat vraagt veel vaardigheden die in dit boek stapsgewijs aan bod komen: van het fijne horen van verschillen, over stemzorg en stemtechniek naar aandacht voor en afstemming op de omgeving. Of de stem binnen het beroep wordt gebruikt of erbuiten, altijd vraagt dit de nodige aandacht en inzet. Hierbij speelt motivatie een sleutelrol. Deze motivatie kan de lezer putten uit de brede achtergrond over het hoe en waarom van goed stemgebruik. Wie meteen aan de slag wil, krijgt aanzetten om alles in de praktijk om te zetten. Daarnaast biedt elke topic de mogelijkheid om nog dieper en breder over stem na te denken. Het boek richt zich in de eerste plaats tot de stemgebruikers zelf (politici, leerkrachten, tolken, gidsen, vertellers, sportlui, pleiters, verkopers, …). Anderzijds doet het appel op de verantwoordelijkheid van de brede omgeving: de werkgever, de beleidsvoerder, de architect, de loopbaanplanner, de coach, de logopedist, de beroepsvereniging, de regisseur, de bewegingswetenschapper, de stemergonoom … Hoe breder het draagvlak voor de uitbouw van goed stemgebruik of de oplossing van stemproblemen, des te meer sprekers van allerlei pluimage het beste uit hun stem kunnen halen, van Nachtegaal tot Kraai. Op de bijbehorende audio-cd staan fragmenten die helpen om alles in te oefenen.
Mass Murders in America

Mass Murders in America

Author: Ron Irwin
Publisher: Lulu.com
ISBN: 1329829328
Pages: 214
Year: 2016-01-26
A powerful and gripping collection of mass murders in America from Camden, New Jersey to San Bernardino, California. The most frightening horror stories ever told because these horror stories actually happened.
Concepts and Case Studies in Threat Management

Concepts and Case Studies in Threat Management

Author: Frederick S. Calhoun, Stephen W. Weston, J.D.
Publisher: CRC Press
ISBN: 1439892172
Pages: 252
Year: 2012-08-24
Professionalization has come to the field of threat management. It has developed a systematic theory unique to the field, recognized authorities have emerged, and it is finding its own ethical code of conduct. It is also beginning to grow its own culture, complete with a vocabulary of its own. Although the field has a way to go, it is well along the path to becoming a profession. One product of this ongoing professionalization is the identification of certain key concepts that, until now, have been unidentified or undefined. Concepts and Case Studies in Threat Management explores the salient themes essential to the practice and profession of threat management. These concepts include case dynamics and intervention synergy, the importance of determining key factors in each situation, the power of inhibitors, differences among the various venues of violence, and avoiding myopic management strategies and isolationism. The authors illustrate these concepts and more, with detailed examples and real-life case studies that give readers practical, concrete perspectives on the myriad threat management scenarios they may encounter as they practice their profession. The book also introduces a glossary of terms, developed in a joint effort between the authors and researchers at the University of Nebraska’s Public Policy Center, that have emerged during the current professionalization of threat management. Moving the field towards a more pragmatic approach, the book explores in depth the current state of the threat management process. With a full understanding of the components and challenges in each threat management situation, those charged with protecting the public will improve their approach to the tasks of identifying, assessing, and managing individuals who pose a risk of violence.
De kraai en de vos

De kraai en de vos

Author: Dino Lingo
Publisher: Dino Lingo
ISBN:
Pages:
Year: 2016-09-15
De kraai en de vos

Volledige Leercursus Der Engelsche Taal

Volledige Leercursus Der Engelsche Taal

Author: Johan Nicolaas Valkhoff
Publisher:
ISBN:
Pages: 154
Year: 1883

Eetje en de kraai

Eetje en de kraai

Author: Maarten Brand
Publisher:
ISBN: 9402906428
Pages:
Year: 2018

Kroniek eener parochie: De kraai op den kruisbalk

Kroniek eener parochie: De kraai op den kruisbalk

Author: Jacques Schreurs
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1941


De heksenleerling

De heksenleerling

Author: Terry Brooks
Publisher: Boekerij
ISBN: 9460929249
Pages:
Year: 2011-10-07
De Landover-boeken gaan over de Amerikaanse advocaat Ben Holiday, die op een dag voor een miljoen dollar een magisch koninkrijk koopt om het verlies van zijn vrouw en kind te verwerken. De avonturen zijn kleurrijk en licht van toon, Vol bijzondere wendingen en verbazende personages. Ben Holiday staat misschien wel het dichtst bij Terry Brooks, die, voor hij een succesvol schrijver werd, zelf advocaat was. Mistaya werd geboren als een zaailing, gevoed door de bodem van Landover, de aarde en de feeënnevels. Ze is even mooi als haar moeder, de sylfide Wilgje, met betoverende groene ogen die tot in de ziel doordringen. Maar ze lijkt ook erg op haar vader Ben Holiday, de voormalige advocaat uit Chicago. Ben wil wel eeuwig genieten van zijn dochter en zijn gelukkige koninkrijk, maar deze idylle wordt al snel verstoord. Rydall, de koning van een gebied voorbij de feeënnevels, trekt naar Zuiver Zilver op en bedreigt het vredige Landover. Zijn legers staan al klaar voor de inval. Koning Rydall stuurt zeven kampvechters op Ben af, ieder in een andere gedaante. Pas als Ben ze alle zeven verslaat, ziet Rydall af van zijn aanspraak op het magische koninkrijk.
De kraai is door zijn nest gezakt en andere versjes

De kraai is door zijn nest gezakt en andere versjes

Author: Janna Gesiena Kuiper, Elly Beek
Publisher:
ISBN: 9010301923
Pages: 56
Year: 1973
Kinderversjes die goed aansluiten bij wensen, dromen en problemen. Bruikbaar voor de bovenbouw van het basisonderwijs.
Het grote avontuur van Pinkelotje

Het grote avontuur van Pinkelotje

Author: Dick Laan
Publisher: Van Holkema & Warendorf
ISBN: 900030945X
Pages:
Year: 2011-12-02
Wolkewietje en Donderkop zijn wolkenmannetjes. Ze wonen op de Wolkenwei, hoog in de lucht, maar af en toe glijden ze langs een manenstraal naar de aarde. Ze zijn onzichtbaar voor mensen, maar dieren kunnen hen wel zien en met hen praten. Op aarde 'helpen' de wolkenmannetjes de kinderen van dokter Vrolijk met douchen, tafeldekken en pannenkoeken bakken. En ze genieten van een circusvoorstelling die door de dieren op het vogeleiland in het bos gegeven wordt. De wolkenmannetjes zijn daar eregast. Als dokter Vrolijk met zijn vrouw op vakantie gaat, komt tante Amalia oppassen, tot grote ergenis van Bob, Rob en Pauline. Weer schieten de wolkenmannetjes te hulp: ze laten zulke geheimzinnige dingen gebeuren in het doktershuis, dat tante het niet langer uithoudt en het huis uitvlucht... Blijven de kinderen alleen? Gaan de wolkenmannetjes terug naar de Wolkenwei? Lees zelf maar!
Spreekwoordenboek der Nederlandsche Taal

Spreekwoordenboek der Nederlandsche Taal

Author:
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1858

Spreekwoordenboek der Nederlandsche taal

Spreekwoordenboek der Nederlandsche taal

Author: Pieter Jacob Harrebomée
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1858