Dies De Tot Book PDF, EPUB Download & Read Online Free

Dies de tot

Dies de tot

Author: Blanca Soler
Publisher: Grupo Planeta Spain
ISBN: 8466420452
Pages:
Year: 2016-01-13
Dies de tot neix d’una malaltia i d’una decepció; és un període d’aturada que permet anar enrere en el temps i fer memòria d’altres èpoques –records d’infància, la família, l’inici de la professió−, però també per reflexionar sobre la vida, els canvis, i sobre una feina, la d’ensenyar, que va començar sent una vocació i que, amb el temps, s’ha convertit en un desengany. La nostàlgia, la reflexió, el dolor, la frustració... se superposen al llarg del text amb les experiències positives, les il·lusions i la maduresa, en un anar amunt i avall en el temps i en el pensament. Amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.


Liber Mahameleth

Liber Mahameleth

Author: Jacques Sesiano
Publisher: Springer Science & Business Media
ISBN: 3319039407
Pages: 1758
Year: 2014-03-18
The Liber mahameleth is a work in Latin written in the mid-12th century based (mainly) on Arabic sources from Islamic Spain. It is now our principal source on mathematics in Islamic Spain at that time; There are few extant Arabic texts and no one is as complete as the LM. It is also the second largest mathematical work from the Latin Middle Ages (the other is by Fibonacci, some 50 years later). Since the three main manuscripts preserving it are incomplete and there are many scribal errors, a reliable Latin text has been established, which reports (in notes) the various readings of the manuscripts and the errors in them. This is how a so-called critical edition is made. This edition of the Latin text is preceded by General Introduction, describing the various manuscripts, the content of the work and what we know about its author. Part Two of the volume is a translation of the text and ends with a glossary of Latin terms. The glossary will be of great importance for the knowledge of Latin scientific terms from that time, since there is no other mathematical text of this size from the 12th century. Part Three begins with a short introduction and then analyzes all the problems from the text, with a summary of the mathematical methods involved in each chapter. The commentary is a companion to the translation and explains the author's solving methods.
LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES

LA VOLTA AL MÓN EN 80 DIES

Author: Jules Verne
Publisher: Castellnou
ISBN: 8498049040
Pages:
Year: 2011-12-13
La volta al món en 80 dies relata les aventures del cavaller anglès Phileas Fogg, que, acompanyat del seu criat Passepartout, vol demostrar a la societat de la seva època (1872) que es pot recórrer la superfície de la Terra en només 80 dies. Durant el viatge, ha de lluitar no tan sols contra tot tipus d'obstacles (accidents geològics i geogràfics, dificultats culturals i de locomoció...), sinó també contra un inspector de policia que el confon amb un lladre i, sobretot, contra el pas de les hores.
Culturas políticas monárquicas en la España liberal

Culturas políticas monárquicas en la España liberal

Author: Encarna García Monerris, Mónica Moreno Seco, Juan I. Marcuello Benedicto
Publisher: Universitat de València
ISBN: 8437093252
Pages: 442
Year: 2013
Durante el siglo XIX, los Estados-nación europeos se construyeron en su gran mayoría contando con la monarquía como forma de gobierno, y España no fue una excepción. Los nuevos marcos constitucionales, tras la ruptura con el Antiguo Régimen, abrieron el camino a una cambiante relación entre la vieja institución y el moderno sujeto soberano, la nación. Los cambios abiertos por la nueva legalidad obligaron a las monarquías a «reinventarse», a buscar nuevas formas de legitimación y de representación, a discernir entre el ámbito de lo público y lo privado. Este volumen reflexiona sobre la monarquía en la España del siglo XIX, y aparece como resultado de las investigaciones de un nutrido grupo de estudiosos de diversas universidades españolas, que se adentran en una problemática actual desde un punto de vista historiográfico, social y político: el de las culturas políticas monárquicas.
The Anarchist Cookbook

The Anarchist Cookbook

Author: William Powell
Publisher: Lulu Press, Inc
ISBN: 1387589660
Pages:
Year: 2018-03-11
The Anarchist Cookbook will shock, it will disturb, it will provoke. It places in historical perspective an era when "Turn on, Burn down, Blow up" are revolutionary slogans of the day. Says the author" "This book... is not written for the members of fringe political groups, such as the Weatherman, or The Minutemen. Those radical groups don't need this book. They already know everything that's in here. If the real people of America, the silent majority, are going to survive, they must educate themselves. That is the purpose of this book." In what the author considers a survival guide, there is explicit information on the uses and effects of drugs, ranging from pot to heroin to peanuts. There i detailed advice concerning electronics, sabotage, and surveillance, with data on everything from bugs to scramblers. There is a comprehensive chapter on natural, non-lethal, and lethal weapons, running the gamut from cattle prods to sub-machine guns to bows and arrows.
The History and Antiquities of Saint David's. L.P.

The History and Antiquities of Saint David's. L.P.

Author: William Basil Tickell JONES (Bishop of St. David's. and FREEMAN (Edward Augustus)), Edward Augustus FREEMAN
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1856

Joan B. Pastor Aicart

Joan B. Pastor Aicart

Author: Josep Martínez Sanchis
Publisher: Universitat de València
ISBN: 8437082587
Pages: 312
Year: 2011-11-28
Joan B. Pastor Aicart (Beneixama, 1849-1917) va ser metge rural i un escriptor molt prolífic, tant en castellà com en valencià. Si bé ha estat conegut com a poeta, la seua obra abraça tot tipus de gèneres literaris: assaig, teatre, articles de premsa, crítica literària, narrativa curta, etc. Fins ara, la seua figura ha passat desapercebuda dins del moviment de la Renaixença valenciana, tot i ser l'autor més premiat al llarg dels territoris de parla catalana durant aquells anys de renaixement lingüístic. El caràcter conservador i religiós d'una bona part de la seua obra i el seu tarannà social discret, que el va fer viure lluny de la capital i sempre més atent al treball que no a l'aparició en els cenacles literaris de l'època, han mantingut probablement oculta la importància dels seus escrits. Aquest llibre, que intenta ser una reconstrucció de la seua biografia intel·lectual, presenta també una breu selecció dels seus textos més rellevants.


Les Escriptures de l'univers

Les Escriptures de l'univers

Author: David Jou i Mirabent
Publisher: Univ. Autònoma de Barcelona
ISBN: 8449024897
Pages: 116
Year: 2007
Les escriptures de l’Univers L’univers, com un text escrit amb nombres, amb llum, amb àtoms, amb gens: aquestes són les escriptures que donen títol a aquesta antologia de poemes de l’autor sobre diversos aspectes del món que avui ens presenta la ciència. L’univers, la llum, la matèria, la vida, els nombres, l’ensenyament, són els àmbits en què es desplega la visió poètica d’aquest llibre, en què la ciència és vista com un diàleg amb el món que ens volta. The scriptures of the Universe The Universe as a text written with numbers, light, atoms, genes: these are the scriptures to which refers the title of this anthology of the author’s poems about science. Universe, light, matter, life, numbers, teaching, are the spaces which the poetical vision of this book spans. Here, science is seen as a dialog with the world around us. David Jou (Sitges, 1953) és autor d’una àmplia obra científica i poètica. La seva obra poètica està aplegada en edició conjunta en els volums L’èxtasi i el càlcul i L’huracà sobre els mapes (Columna edicions, 2002, 2004) i ha estat parcialment traduïda a diverses llengües. Com a assagista, ha publicat El laberint del temps, La simfonia de la matèria (Viena edicions, 2006), Ciència, fe, poesia (Fundació Joan Maragall-Claret, 2003) i L’escultor Pere Jou (Grup d’Estudis Sitgetans, 1991). És catedràtic de física a la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de l’Institut d’Estudis Catalans i de la Reial Acadèmia de Doctors.
Set dies de Gràcia

Set dies de Gràcia

Author: Carla Gracia
Publisher: ROSA VENTS
ISBN: 8415961170
Pages: 392
Year: 2014-01-16
Novel·la històrica que narra els fets que van tenir lloc els primers dies d'abril de 1870, en contra de les lleves ordenades pel General Prim. «Molts l'han oblidat. D'altres l'han anomenat revolta. Però va ser una guerra. La guerra dels set dies. Sense descans. Sense pau. Sense compassió. El Fèlix afirmava que només hi ha dues classes de persones al món: les que matarien i les que, abans, es deixarien matar. Jo era de les segones. Però hi ha coses que ho canvien tot. La guerra n'és una. L'altra, són els secrets. Ara em toca desvestir els misteris, desenredar els nusos i estirar el fil. Perquè encara que avui no quedi ningú d'aleshores, tu ens recordaràs. I ens alliberaràs de la injustícia de la desmemòria. Més que això: et salvaràs de la imprudència de l'oblit.» La revolta de les Quintes del 1870 va ser una de tantes guerres que ha enfrontat un poble per rebel·lar-se contra lleis que només protegeixen els interessos d'unsquants que esgavellen la vida de la majoria. L'alçament va tenir lloc en diverses ciutats d'Espanya com ara Màlaga, Béjar o Salamanca. A Catalunya, va ser més llarg i sagnant. La vila de Gràcia, assetjada pels canons i les tropes que disparaven des del carrer Provença i el passeig de Gràcia de Barcelona, va ser el principal bastió de la resistència. Conta la llegenda que una dona sense cognoms ni passat va ser la veu del poble i que, en el moment més cruel del conflicte, va continuar tocant les campanes de la Torre del Rellotge de la vila per mantenir viva la lluita. Qui era aquesta dona? Quins motius la van dur a prendre part en aquella guerra? A través dels set dies de revolta descobrirem la vida de la Marianna i els seus secrets. Perquè la història d'una família pot ser tan convulsa com la d'un poble.
Sis dies de desembre (Inspector Mascarell 5)

Sis dies de desembre (Inspector Mascarell 5)

Author: Jordi Sierra i Fabra
Publisher: ROSA VENTS
ISBN: 8415961200
Pages: 320
Year: 2014-02-13
La cinquena i sorprenent entrega de la sèrie de novel·la policíaca de Jordi Sierra i Fabra, ambientada a la Barcelona de postguerra. Un robatori sense importància i un vell conegut, col·loquen l'ex inspector Mascarell al capdavant d'una investigació sobre obres d'art espoliades pels nazis. Desembre del 1949. Lenin, el pispa que en Miquel Mascarell va retrobar al maig d'aquest mateix any a la presó, li demana ajuda per sortir d'un embolic: ha robat una cartera a un presumpte turista anglès que ha estat assassinat precisament per posseir-la. Ara, el perseguit és ell. Què conté aquesta cartera? Doncs un dels catàlegs dels quadres que els nazis van robar abans de la Segona Guerra Mundial i durant el conflicte bèl·lic. L'home assassinat formava part dels Monuments Men -l'organització que després de la guerra es dedicava a buscar i recuperar les obres d'art espoliades pels nazis- i seguia els passos d'un nazi amagat a Barcelona amb un preuat botí pel qual valia la pena matar. Amb la família d'en Lenin instal·lada a casa seva i alterant la pau familiar, amb l'alè del comissari Amador al clatell i amb el misteri d'una trama enrevessada que s'escola entre les teranyines de la ciutat derrotada, plena de personatges ocults i de nous assassinats que ho compliquen tot, en Miquel tornarà a enfrontar-se, sense més armes que la seva ferma voluntat, als fantasmes del passat, mirant com sempre de ser fidel als seus principis i de tenir un comportament ètic. Després de Quatre dies de gener, Set dies de juliol, Cinc dies d'octubre i Dos dies de maig, constants en la seva recreació històrica, Sis dies de desembre no decebrà els seus seguidors. Ressenya: «No només escriu bé. La seva prosa és densa, reflexiva, amb una profunditat gairebé religiosa.» María Solé, ABC
Opera Omnia

Opera Omnia

Author: Joannes Chrysostomus (Saint, Patriarch of Constantinople)
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1837